Nystart

06.08.2017 kl. 15:23

Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och börjat sälja ägodelar.

När vi gjorde beslutet att flytta till Österbotten, gick allting så fort. Vi packade i rasande fart, fast vi visste att vissa ting behöver vi aldrig mer.

Lite fick vi bortrensat. Det kan man tacka bokantikvariet i Karis för. Men det var ungefär det enda vi åstadkom i yrseln.

Nu har jag tagit mej samman och börjat sälja. Mest möbler. M är tveksam, men jag tycker att nu tar vi nystart. Javisst, den möbeln kostade så och så. Då på nittiotalet. Men vem bryr sej om det idag? Tänker att nu är rätt tid att vi gör vårt hem till det vi vill. Inte bara möblerar med det som ändå finns i knutarna.

Tänker, att bara vi har en bra säng och varsin stol att sitta på. Då är vi på god väg. Det övriga må komma sakteliga.

Må säga, att jag känner mej lättad. Men vad i hela friden ska jag göra med mommos gungstol?

"Here we go again..."

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Oj vad duktig du är!
Har också alltför mycket samlade ting i knutarna efter en alltför snabb flytt förra året och många år här på jorden. Har någon slags idè om att jag skall sälja på loppis. Inom kort. Undrar när jag får ändan ur vagnen?
Och gungstolen kanke du kan behålla!? :)
Leena07.08.17 kl. 21:50
Låter underbart. Så skulle vi behöva tänka också. Men mommos gungstol. Ska du verkligen göra dig av med den?
Majken08.08.17 kl. 14:31
Leena och Majken. Gungstolen säljer jag inte, vet bara inte var jag ska få in den. Har konstaterat, att egentligen behöver man så lite. Men bekvämt vill jag nog ha, och minnen omkring mej.
Britten08.08.17 kl. 16:41