Vi Två

26.08.2017 kl. 19:45

Nu har vi allt under ett tak. Nästan i alla fall. Nåt finns i mammas lider ännu. Pyttelite. Hahaha.

Nu kan jag lugnt börja nya jobbet, ge nycklarna tillbaka från vårt tillfälliga boende. Ge ifrån mej nycklarna till köket jag häckat i snart tio månader. Sen ska vi på dop till sthlm nästa fredag. Då får jag träffa mellanbrodern med familj. Det var ett tag sen sist.

Jag blev lite vimsig här på slutändan. Logistiktanken räckte inte till, hur jag skulle få allt att klaffa.

Vet ni vad jag glömde i all yra? Jo, jag glömde att M ju faktiskt finns bredvid mej. Och han är full kapabel att tänka.

Vi är ju faktiskt två om allt. Tack och lov.

Färdigt fjomsat. Nu ska jag sy gardiner. Och M ska grilla korv. Vi ska inleda grillsäsongen!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: