Syföreningsmöte

18.09.2017 kl. 21:09

Min svägerska och jag var ut i afton. På Syföreningsmöte, Kenya-Missionen.

Handarbetet hade vi hemma, men vi grabbade Sionsharpan och sjöng istället. Det var sång och musik med Essekantorn denna kväll.

När mötet var slut, ville Svägerskan köpa en skiva hon varit med om att sjunga in. Då det begav sej, valde hon att skaffa den som kassett och det begränsar ju lite spelningsalternativen numera. Nåväl, hon hade inte så mycket pengar med, jag erbjöd mej betala, men hon skulle gå och diskutera betalningsalternativen.

Efter en stund kom hon och sa: "Två euro." Jag till att gräva i börsen. "Nej, nej," sa hon, "den kostade två euro så jag gav fyra."

En riktigt trevlig afton med mamm och andra glada mänskor.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: