Livet ger och tar

05.09.2018 kl. 18:16

Ibland blir jag lite ledsen.

Sitter med dagstidningen. Läser spalt efter spalt, och inser att jag känner ju ingen av dessa det skrivs om.

Är ju helt borta från alla mina tidigare engagemang. Inte ordförande för Karis Östra u.f., skrev ut mej från Rebeckorna, barnen är stora, så inga plikter i byskolan sen många år. Aktiviteten inom församlingen for när jag slutade som barnledare. Hade ganska många slevar i Raseborgssoppan. Företagarlivet inte att förglömma. Kanske den största delen av mitt liv, butik på Köpmansgatan i 17 år. Blå Lådan.

Valde själv, men märkligt att plötsligt inte ha hela identiteten förutom den jag är idag. Här och nu. Och det är väl inte heller illa.

Kan ju inte pladdra om allt som varit, men det finns inom mej. Mina barn vet, och jag har vänner som följt mej på denna innerligt krokiga väg.

För jag är mycket mera än den som drar med moppen i Stadshuset. Men behöver jag egentligen bevisa det för nån?

Nope. För jag vet vem jag är.

Men ibland saknar jag Karis så innerligen.

Samtidigt som jag är Nyykaabibo av hela hjärtat.

Livet ger och tar. Och jag är den jag är.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: