När vardagen vacklar

12.09.2018 kl. 21:52

Idag gjorde jag nåt jag aldrig tidigare gjort.

Anhöll om tjänstledighet.

I dessa osäkra dagar innan vi vet Mikaels diagnos, prognos och framtida möjligheter, är jag inte riktigt skärpt när det kommer till annat.

Insåg helt enkelt min begränsning och anhöll om tjänsteledighet resten av veckan. Det betyder inte att jag sitter på Ms sängkant och delar hans syre. (Provade lite idag. Söta öde, vad jag blev snurrig.) Men jag KAN göra det om han så önskar. Eller så cyklar, städar, läser eller bakar jag. Men ingen annan behöver iaktta hur oskärpt jag är medan jag gör det.

Ibland är det klokast att bevara omgivningen från en själv. Ibland sprider man oro. Den oro som uppstår när vardagen vacklar.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: