Hinna med myki och komma ihåg att tacka!

30.09.2018 kl. 18:05

Man hinner myki med fart på.

Igår morse for jag hemifrån vid halvåttatiden. Mittåt dan steg jag av tåget i Karis och blev väl bemött av min goda vän Margot med man. Vi yrade omkring lite i stan och jag träffade många vänner och bekanta. Sen skulle vi ju vidare till Ingå. Barnbarnet firade 5 år med temat "Enhörning"

Väl framme mötte Märtha mommo Enhörning i dörren. "Wow!", var hennes kommentar och jag hade faktiskt bjudit till i utstyrseln.

Satt med gästerna och åt tårta, sakteliga drog alla iväg. Vi städade undan och drog till skogs. Trattkantareller!

Skymningen föll och vi for hemåt tillbaka. Märtha och jag byggde lego, svärsonen gjorde svamprisotto. Antar Karin fotade under tiden.

Lite tandborstning och film på det, sen slocknade ljuset.

Opp från morgonen. Nybakade semlor, gott kaffe och iväg! Barnbarnet skulle på födelsedagsfest i Hfors. Hängde med i bilen, gick med in och såg hur ett lekhus i Gräsviken ser ut. Tackade för mej och traskade iväg, svärsonen var lite orolig om jag skulle ta mej fram. Konstaterade att "om jag hamnar i Eira, så har jag gått fel." "Det har du", sa svärsonen och så skildes vi åt.

Tog mina väskor och traskade iväg. Stannade upp vid Kampens Kapell och satte mej där en stund.

Tänkte på livet. Tackade för livet. Tackade för familj. Tackade för vården mannen får. Bad för resan till Afrika som barnen, barnbarn, svärson och jag företar om några dar. Bad om glädje inför resan, fast Mikael inte kan komma med.

Sen fortsatte jag min vandring på Hufvudstadens gator. Var jag är nu? Nå, åtminstone finns det wifi där jag är.

Imorgon fyller jag 60 år.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: